Samsung Galaxy S7 stiže sa dve različite veličine ekrana

Izvor: B92, 10.Sep.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy S7 stiže sa dve različite veličine ekrana

Kako se polako približavamo ulasku u poslednje tromesečje ove godine, sve više informacija o sledećem flagship telefonu kompanije Samsung počinje da se pojavljuje. Do sada se spekulisalo da će Samsung ponovo koristiti dva različita procesora, Qualcomm i Exynos, a sada nam nešto slično stiže vezano i za sam ekran.

Prema novom izveštaju koji donosi Asia Today, Samsung namerava da isporuči Galaxy S7 u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dve različite verzije. Jedan model će imati 5,2-inčni a drugi će imati 5,8-inčni ekran. Isti izvor tvrdi da će Galaxy S7 imati UHD displej sa 4K rezolucijom što je slično onom što smo videli kod Sony Xperia Z5 Premium telefona, ali ostaje nejasno da li će takav displej imati obe verzije.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung Galaxy S7 nove informacije

Izvor: KupiMobilni.com, 11.Sep.2015, 09:25

Kako se polako približavamo ulasku u poslednje tromesečje ove godine, sve više informacija o sledećem flagship telefonu kompanije Samsung počinje da se pojavljuje.

Nastavak na KupiMobilni.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.