OPREZ Kolovozi mokri, vozačima se savetuje da smanje brzinu

Izvor: Blic, 12.Sep.2014, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ Kolovozi mokri, vozačima se savetuje da smanje brzinu

Auto moto savez Srbije (AMS S) savetovao je danas vozačima da zbog mokrih kolovoza smanje brzinu, održavaju rastojanje između vozila i da poštuju saobraćajne propise.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije je do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.

Tokom dana se, prema prognozi meteorologa, očekuje promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u severnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zapadnim krajevima.

Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni, posle podne u slabljenju, dodaje se u saopštenju.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 119 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 54 lica teže i lakše povređena.

U Beogradu je evidentirano 56 saobraćajnih nezgoda u kojima je 20 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolovozi mokri, vozači da smanje brzinu

Izvor: Akter, 12.Sep.2014

Auto moto savez Srbije (AMS S) savetovao je danas vozačima da zbog mokrih kolovoza smanje brzinu, održavaju rastojanje između vozila i da poštuju saobraćajne propise..Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 119 saobraćajnih nezgoda, u...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.