Kolovozi mokri

Izvor: Akter, 12.Sep.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolovozi mokri

Auto moto savez Srbije (AMS S) savetovao je danas vozačima da zbog mokrih kolovoza smanje brzinu, održavaju rastojanje između vozila i da poštuju saobraćajne propise

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 119 saobraćajnih nezgoda, u kojima su 54 lica teže i lakše povređena.

U Beogradu je evidentirano 56 saobraćajnih nezgoda u kojima je 20 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter <<

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije je do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.

Tokom dana se, prema prognozi meteorologa, očekuje promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom u severnim i zapadnim krajevima.

Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni, posle podne u slabljenju.

Inače, u Srbiji je jutros najtoplije u Kruševcu, gde je u sedam časova izmereno 20 stepeni, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila devet stepeni, dok u pojedinim mestima trenutno pada slaba kiša.

Slaba kiša trenutno pada u Valjevu, Beogradu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Velikom Gradištu, Sjenici, Kraljevu i na Kopaoniku, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Zrenjaninu, Kikindi, Valjevu, Beogradu i Smederevskoj Palanci izmereno je 19, a u Banatskom Karlovcu, Kragujevcu, Velikom Gradištu, Negotinu i Chupriji 18 stepeni.

Na Paliću, u Loznici i Kraljevu izmereno je 17, Novom Sadu, Požegi, Nišu, Zaječaru i Dimitrovgradu 16, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Kuršumliji, Leskovcu i Vranju 15, na Crnom Vrhu 13, a na Zlatiboru i u Sjenici 12 stepeni.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.