Google menja uslove korišćenja

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google menja uslove korišćenja

Google je update-ovao svoje uslove korišćenja tako dao ni reflektuju analiziranje sadržaja korisnika u okviru emaila da bi se korisnicima obezbedile ciljane reklame, prilagođeni rezultati pretrage i druge karakteristike. Skeniranje elektronske pošte od strane internet giganta je bilo kontroverzno jer su grupe za podržavanej privantosit korisnika ovo opisivale kao narušavanje privatnosti korisnika. Microsoft u svojoj kampanji privlačenja korisnika navodi da je Outlook.com superiorniji od Gmaila jer za razliku od Google-a ova kompanija ne pretražuje elektronsku poštu korisnika tražeći ključne reči na osnovu kojih bi korisnicima isporučivala plaćene reklame. .

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google “konačno pojasnio”: Da, pregledamo svu vašu poštu

Izvor: B&F Online, 17.Apr.2014, 09:45

Google u svojim uslovima korišćenja navodi da softver pregleda sadržaj pošte sačuvane na serverima, kao i poštu koja se šalje i prima s bilo kojeg Guglovog računa.   Google je osvežio uslove korišćenja Gmaila kako bi korisnicima usluge elektronske pošte jasno stavili do znanja da pregledaju...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.