EVAKUACIJA Požar u zgradi u Ćupriji, dimom se otrovalo 19 stanara

Izvor: Blic, 01.Jan.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVAKUACIJA Požar u zgradi u Ćupriji, dimom se otrovalo 19 stanara

Lekar ćuprijske hitne pomoći dr Slavoljub Đorđević potvrdio je za "Blic" da je 19 stanara zgrade u požaru zbrinuto u Opštoj bolnici sa simptomima trovanja dimom, dok je jedna baka bila akutno otrovana ugljen-monoksidom.

Reč je o stanarima zgrade u ulici Blagoja Parovića u Ćupriji, u kojoj je u jutros oko 7.00 sati izbio požar u podrumu i vatrogasci su evakuisali celu zgradu .

U policijskoj upravi u Jagodini kažu da nema nema poginulih u tom požaru i da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi na utvrđivanju nastanka požara.

U požaru je izgoreo ceo podrum zgrade pun orgreva i požar jeugašen tek popodne, dok je struja je isključena u toj i susednoj stambenoj zgradi.

Materijalna šteta je velika. Prema rečima komšija požar je izazvalo lice koje boravi tu tokom zime i zagreva se grejalicom.

Izveštaj: Nije bilo požara, dvoje stanara imalo smetnje u disanju

Viši tužilac koji je vršio uviđaj naveo je u svom izveštaju da je situacija potpuno drugačija.

Policija je jutros obavestila dežurnog tužioca da se u podrumu te grade, gde je bio smešten neki beskućnik, pojavio dim koji je nastao zbog električnog spoja koji izazvala kvarcna grejalica, ali nije došlo do požara. Samo dva stanara su se javila lekaru zbog smetnji u disanju, ali su pušteni kući. Radi predostrožnosti stanari su otišli kod rođaka i prijatelja. Uviđaj nije mogao biti izvršen zbog dima, navodi se u izveštaju. B.V.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVAKUISALI CELU ZGRADU U ĆUPRIJI: U požaru 19 stanara otrovano dimom!

Izvor: Kurir, 01.Jan.2015

ĆUPRIJA - Lekar ćuprijske hitne pomoći dr Slavoljub Đorđević potvrdio je da je 19 stanara zgrade u požaru zbrinuto u Opštoj bolnici sa simptomima trovanja dimom, dok je jedna baka bila akutno otrovana ugljen-monoksidom...Reč je o stanarima zgrade u ulici Blagoja Parovića u Ćupriji, u kojoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.