Tači: Svi Albanci pod jedan kišobran

Izvor: RTS, 26.Maj.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Svi Albanci pod jedan kišobran

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači rekao je da je "nezaustavljivo posvećen", kako tvrdi, korekciji nepravde prema Preševskoj dolini i Albancima.
"Preševska dolina treba da se pridruži Kosovu, baš kao i Kosovo koje bi trebalo prirodno da se pripoji Albaniji, pod zajedničkim kišobranom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EU ili samo pod albanskim kišobranom, ako EU nastavi da zatvara svoja vrata za nas", napisao je Tači na Fejsbuku, reagujući na poziv lidera DSK Ise Mustafe na pomirenje izmedu Tačija i bivšeg albanskog predsednika i premijera Sali Beriše.

Tači je, prenosi Koha ditore, zahvalio Mustafi na savetima koje je dao, rekavši da ne dolazi nikakva šteta zbog debate i predstavljanja različitih pogleda na ostvarivanje zajedničkog cilja.
On kaže da ga saveti čine jačim u njegovom radu i pozvao je prvog čoveka DSK da mu se pridruži.
"Nacionalna unija je u umovima i dušama svakog Albanca. Hajde da to učinimo zajedno i pretvorimo u stvarnost", napisao je Tači.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Facebook

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TAČI NE PRERSTAJE SA PROVOKACIJAMA: Preševska dolina da se pridruži Kosovu, to bi bila korekcija nepravde prema Albancima

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači rekao je danas da je "nezaustavljivo posvećen", kako tvrdi, korekciji nepravde prema Preševskoj dolini i Albancima Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači rekao je danas da je "nezaustavljivo posvećen",...

Nastavak na Večernje novosti...

"Preševska dolina mora pod zajednički albanski kišobran" TAČI PONOVO IZAZIVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2019

Predsednik lažne države Kosova Hašim Tači rekao je danas da je "nezaustavljivo posvećen" korekciji nepravde prema takozvanoj Preševskoj dolini i tamošnjim Albancima...- Preševska dolina treba da se pridruži Kosovu, a Kosovo bi trebalo prirodno da se pripoji Albaniji i to pod zajedničkim kišobranom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.