Izvor: Blic, 08.Dec.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hašim Tači na poštanskoj markici Malte

Hašim Tači, predsednik Kosova, našao se na specijalnoj poštanskoj markici Malte, objavilo je na svom zvaničnom Tviter nalogu Ministarstvo inostranih poslova Kosova.

Special postal stamps issued in #Malta to celebrate the State Visit by the #Kosovo President @HashimThaciRKS. Bilateral ties ever stronger! pic.twitter.com/9oU8NUrHiw

Kako se navodi, Tači se našao na markici u čast njegove posete Malti. On je u ovoj zemlji boravio 4. decembra, na poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predsednice Mari-Luiz Koleiro Preca, a se sastao i sa drugim visokim zvaničnicima te zemlje.

Ministarstvo konstatuje na svom Tviter nalogu da "bilaterelne veze dve zemlje nikada nisu bile jače".

Malta je još 2008. godine priznala Kosovo kao nezavisnu državu. Ta zemlja postala je tada 46. država u svetu i 21. članica EU koja je priznala nezavisnost Kosova.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tači na poštanskoj marki Malte!?

Izvor: Mondo, 08.Dec.2016

Predsednik takozvane države Kosovo Hašim Tači dobio neočekivanu počast na Malti...Foto: AP Photo/Visar Kryeziu..Tači je nedavno bio u zvaničnoj poseti Malti, a domaćini su mu se odužili štampajući njegov lik na poštanskoj marki...On je bio na Malti na poziv predsednice te zemlje Mari-Luiz...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.