Zloupotreba službenog položaja

Izvor: KovinEkspres.rs, 04.Avg.2010, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zloupotreba službenog položaja

Saopštenje za javnost Policijske uprave Pančevo Službenici Policijske uprave u Pančevu lišili su slobode i zadržali do 48 sati T.B.M. (1966) iz Vršca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja. Osumnjičena je u toku prošle godine, kao službenik u „Societ General Banca“ ekspozitura u Vršcu, zloupotrebila svoj službeni položaj i novac koji su klijenti banke uplaćivali radi oročenja, jedan deo zadržala je za sebe. Do sada je za >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << sebe pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 18.000 evra. Osumljičena će uz krivičnu prijavu biti privedena istražnom sudiji Višeg suda u Pančevu. Policija nastavlja rad na ovom slučaju.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno više automatskih pištolja

Izvor: S media, 04.Avg.2010

U sinhronizovanoj akciji Policijski službenici Policijske uprave u Nišu u saradnji sa Odredom žandarmerije u Nišu lišili su slobode Ivana Pavlovića (1986) iz Niša, zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.