Zapalio se čačanski autobus na autoputu kod Ražnja

Izvor: Aleksinac.net, 28.Apr.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapalio se čačanski autobus na autoputu kod Ražnja

Na autoputu Beograd – Niš kod mesta Ražanj na oko 20 kilometara od Aleksinca, zapalio se autobus čačanskog “Autoprevoza“, prenosi portal “Reflektor“.

Prema informacijama koje je ovaj portal dobio sa lica mesta, vozači su na vreme odreagovali, zaustavili autobus, evakuisali sve putnike i udaljili ih na bezbednu udaljenost, pa nije bilo povređenih.

Požar je bio takvog intenziteta da od autobusa praktično nije ostalo ništa.

Ovo je treći put u poslednjih godinu i po dana da se zapali autobus ovog čačanskog autoprevoznika.

Izvor: Reflektor; Morava info
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

VATRA PROGUTALA AUTOBUS NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ! Pogledajte dramatičan snimak, putnici u šoku! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019

Na autoputu Beograd - Niš kod mesta Ražanj na oko 20 kilometara od Aleksinca, juče se zapalio autobus čačanskog Autoprevoza...Prema informacijama sa lica mesta, u ovom incidentu, na sreću, nije bilo povređenih...Vozači su na vreme odreagovali, zaustavili autobus, evakuisali sve putnike i udaljili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.