Izvor: Pančevac-online.com, 05.Okt.2023, 09:28

ŽIVO U KAČAREVAČKOM DOMU KULTURE: Dečja nedelja za mališane, a evergrin za odrasle

Kačarevački Dom kulture je, u okviru Dečje nedelje, u saradnji sa lokalnom osnovnom školom iz je pripremio raznovstan dečji kulturni program. Tako je u utorak, 2. oktobra, organizovan čas edukacije, to jest dolazak učenika u prostorije Doma kulture, gde su mogli da upoznaju sa radom biblioteke i ustanove, sa knjižnim fondom, a đaci-prvaci dobili su […] The post ŽIVO U KAČAREVAČKOM DOMU KULTURE: Dečja nedelja za mališane, a evergrin za odrasle appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

DOM OMLADINE PANČEVO: Održana kreativna radionica za decu u sklopu Dečije nedelje FOTO

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Okt.2023

U Malom klubu Doma omladine Pančevo sinoć je održana prva besplatna kreativna radionica za najmlađe sugrađane. „Papir Boje Makaze“ radionica, u saradnji sa Domom omladine, je pružila deci priliku da se izraze i pokažu svoju kreativnost na potpuno nov način. Na papirima sa šablonima životinja,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.