ZAPLENA CARINE: U torbama više od 1.700 paklica cigareta

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2024, 13:20

ZAPLENA CARINE: U torbama više od 1.700 paklica cigareta

Carinski službenici su 16. marta 2024. godine na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, zaplenili preko 1.700 paklica cigareta, koje je jedna putnica pokušala da prokrijumčari u svojim torbama. Slučaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju za detaljan pregled izdvojen autobus, koji je iz Severne Makedonije saobraćao ka Austriji. Mada su vozači i putnici prethodno rekli da sa sobom nose samo lični prtljag, tokom kontrole su u prtljažnom delu pronađene tri velike torbe napunjene samo cigaretama. Cigarete čija je vrednost procenjena na skoro pola miliona dinara su sudskom odlukom trajno oduzete, dok je putnica zbog...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U torbama više od 1.700 paklica cigareta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024

Carinski službenici su na graničnom prelazu Preševo, u saradnji sa policijom, zaplenili preko 1.700 paklica cigareta, koje je jedna putnica pokušala da prokrijumčari u svojim torbama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.