Vozio motor bez dozvole, pa udario u stub

Izvor: Aleksinac.net, 24.Maj.2020, 11:45

Vozio motor bez dozvole, pa udario u stub

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu odredilo je zadržavanje Marku M. iz sela Glogovica kod Aleksinca, zbog vožnje pod dejstvom alkohola bez vozačke dozvole.

Naime, on je u subotu, 23. maja, oko 20 sati u pomenutom selu, bez dozvole i pod dejstvom alkohola u količini od 1,2 promila, upravljao motorom "honda" na kome je prevozio Nikolu M. iz Aleksinca, te je izgubio kontrolu nad motorom, sleteo sa puta i udario u stub ulične rasvete, pri čemu je osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << zadobio lake, a suvozač teške i po život opasne povrede.

Povrede koje je suvozač zadobio su u vidu preloma baze lobanje sa prodorom vazduha u istu, zbog čega je Nikola M. životno ugrožen.

Izvor
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Teška nesreća kod Aleksinca, pijan vozio motor

Izvor: B92, 24.Maj.2020

Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu sje odredilo zadržavanje Marku M. iz sela Glogovica kod Aleksinca, zbog vožnje pod dejstvom alkohola bez vozačke dozvole...Naime, on je juče oko 20 sati u pomenutom selu, bez dozvole i pod dejstvom alkohola u količini od 1,2 promila, upravljao motorom "Honda"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.