Vodimo vas na Sajam turizma

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Feb.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas na Sajam turizma

Izvor: www.beogradskisajamturizma.rs

Na 37. Sajmu turizma, koji će se održati u Beogradu od 19. do 22. februara, predstaviće se i kompanija „Fly Fly Travel”, koja od prošle godine ima predstavništvo i u Pančevu, u Njegoševoj ulici broj 5.

Organizatori sajma ove godine očekuju oko 1.100 izlagača iz velikog broja zemalja, a „Fly Fly Travel” će svoju ponudu predstaviti u Hali 1. Pored avio-karata za ceo svet, ova kompanija nudi i veoma popularne aranžmane za >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << leto. Od sada preko „Fly Fly Travela”, uz Istanbul, Lisabon i Dubai, možete letovati i na Siciliji i Malti.

Ukoliko još uvek ne znate kuda ćete ove godine na letovanje, Sajam turizma je odlična prilika da na vreme pronađete najpovoljnije aranžmane i ostvarite pravo na odlične popuste.

„Pančevac” i „Fly Fly Travel” pripremili su po jednu ulaznicu za Sajam turizma za dva naša čitaoca koji do ponedeljka, 16. februara, u 13 sati, putem SMS-a pošalju najkreativniji odgovor na pitanje: „Kako bi izgledalo vaše letovanje iz snova?”.

Pravilo za slanje SMS-a je sledeće: ukucajte KO (razmak) Sajam (razmak) tekst poruke i pošaljite na 1201. Bruto cena SMS-a iznosi 39,48 dinara u VIP mreži, 39,60 dinara u Telenor mreži i 38,64 dinara u mt:s mreži.

Dobitnike ćemo u ponedeljak po podne pozvati putem telefona kako bismo njihove podatke prosledili organizatoru radi preuzimanja nagrade.

Beogradski Sajam turizma najveća je turistička manifestacija i u našoj zemlji i u čitavoj jugoistočnoj Evropi. Prošle godine je na sajmu svoju ponudu predstavilo više od 880 izlagača iz 43 države, a broj posetilaca premašio je 58.000.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U toku pripreme za IV Balkan tekstil sajam

Izvor: SandzakPress.net, 14.Feb.2015, 11:33

Novi Pazar – Novi Pazar biće domaćin četvrtog Balkan tekstil sajma koji će od 26-28.februara biti održan u Sportsko-sajamskoj ustanovi Pendik. Sada već tradicionalni Sajam tekstila okupiće četrdesetak izlagača, a i ove godine se očekuje veliki broj posetilaca. Organizator Sajma je turska...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.