Izvor: Kolektiv.co.rs, 06.Jul.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika tragedija u Majdanpeku: Radnik pronađen mrtav u rudniku

Preminuo na radnom mestu Tridesetogodišnjeg radnika kolege su pronašle na radnom mestu bez vidljivih povreda na telu, a da li je u pitanju prirodna smrt utvrdiće obducent iz Niša i nadležni državni organi, kaže Saša Perišić RTB. – Tridesetogodišnjeg Aleksandra Stojanovića , zaduženog za održavanje transportnih traka na drobljenju u majdanpečkom rudniku bakra, noćas su … Članak Velika tragedija u Majdanpeku: Radnik pronađen mrtav u rudniku se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

Tragedija u Rudniku bakra Majdanpek, radnik pronađen mrtav na svom radnom mestu

Izvor: Bor030.net, 06.Jul.2018

Tridesetogodišnji radnik Rudnika bakra Majdanpek A. S. pronađen je noćas mrtav na svom radnom mestu, saopšteno je iz RTB-a Bor. Preminuli A. S. bio je zadužen za održavanje transportnih traka na drobljenju. On je obavljajući svoje radne zadatke oko 23 sata i 15 minuta pošao u obilazak pogona. Kako...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.