Vaučeri za odmor od ponedeljka u poštama

Izvor: Bor030.net, 13.Jan.2024, 12:28

Vaučeri za odmor od ponedeljka u poštama

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje u ponedeljak, 15. januara na šalterima Javnog preduzeća Pošta Srbije. Pravo na vaučere imaju zaposleni čija zarada ne prelazi 80.000 dinara, nezaposleni, penzioneri, kao i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni […] The post Vaučeri za odmor od ponedeljka u poštama appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Počinje prijava građana za vaučere: Evo gde možete podići "kartu" za odmor u Srbiji

Izvor: Blic, 13.Jan.2024

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća "Pošta Srbije" na teritoriji cele zemlje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.