Vandalizam na šetalištu: Polomljene i iščupane kante (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 07.Jun.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vandalizam na šetalištu: Polomljene i iščupane kante (FOTO)

Šetalište u Vranju osvanulo je u petak sa tragovima vandalizma i rušenja, mogli su da se uvere svi oni koji su izjutra rano prolazili tuda. Gotovo sve đubrijere su oštećene, ulubljene ili izvaljene sa šetališta sa komadima ploča na kojima su postavljene. Iz Policijske uprave Vranje kažu da za sada slučaj nije prijavljen. Nadležni iz preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ kažu da su preduzeli sve mere kako bi se počinioci  otkrili, a đubrijere vraćene u pređašnje stanje.    

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Đubrijere na šetalištu na meti vandala

Izvor: VOM.rs, 07.Jun.2019

Đubrijere na šetalištu na meti vandala. Gotovo sve đubrijere na gradskom šetalištu, na potezu od Robne kuće do Civrić, našle su se u noći izmeću četvrtka i petka na meti vandala. Slomljene, ulubljene neke čak i u potpunosti iščupane iz ležišta, iznenadile su brojne Vranjance koji su...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.