Uspeh policije: identifikovan leš u fazi raspadanja

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Nov.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh policije: identifikovan leš u fazi raspadanja

U ponedeljak, 25. novembra, na Novom groblju sahranjen je naš šezdesetčetvorogodišnji sugrađanin koji je stradao nesrećnim slučajem u blizini napuštenog magacina na Novoseljanskom putu.

Inspektori pančevačke policije koji su bili angažovani na ovom slučaju zaslužuju pohvale jer su učinili nešto što na prvi pogled izgleda nemoguće. Tokom istrage, koja je završena za manje od dva dana, uspeli su da rasvetle i otkriju sve okolnosti pod kojima je nepoznati izgubio život, da ga identifikuju, iako kod sebe nije imao lične dokumente a telo mu je bilo u fazi raspadanja, i da o svemu što mu se desilo obaveste njegovu porodicu.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.