Uložio trideset dinara, zaradio sedam miliona

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Okt.2016, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uložio trideset dinara, zaradio sedam miliona

Naš nepoznati sugrađanin koji je 18. oktobra u večernjim satima uplatio tiket u jednoj kladionici u gradu slaviće taj dan kao drugi rođendan. Njemu se osmehnula sreća jer je na tiket za koji je uplatio 30 dinara dobio skoro sedam miliona dinara, ili gotovo 60.000 evra.

Prema rečima dugogodišnjeg kladioničara Zorana Krašića, nepoznati srećnik odigrao je tiket sa sedam parova na kome su bile utakmice Lige šampiona i pogodio je šest takozvanih prelaza, što je čista sreća.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << />
– Dobio je tolike pare zato što je pogodio nešto što se retko dešava. Nije problem pogoditi jedan par, ali sedam – to je stvarno uspeh, jer ako igrate sedam parova, kao što je on igrao, morate da pogodite četrnaest rezultata! Moguće je da je on dugogodišnji kladioničar, pa da je dobro prognozirao rezultate, ali ja sumnjam, pre će biti da je imao više nego srećan dan – naglasio je Krašić.

Dan nakon uspeha našeg srećnog sugrađanina kladionica „Mocart” u Ulici cara Lazara bila je puna igrača koji su popunjavali tikete i pratili prenose utakmica. Šefica te kladionice Ana Milić čestitala je srećnom dobitniku i poželela mu da sa zadovoljstvom potroši novac.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.