Izvor: 025info.rs, 23.Jan.2020, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut putni prelaz na pruzi Novi Sad-Odžaci-Bogojevo

Putni prelaz u Odžacima, na regionalnoj pruzi Novi Sad-Odžaci-Bogojevo ukinut je prema rešenju Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj. Obaveštavaju se učesnici u drumskom saobraćaju i korisnici poljoprivrednih parcela desno od prelaza (gledajući iz pravca Novog Sada) da je na pomenutom prelazu nedaleko od glavne železničke stanice u Odžacima fizički onemogućeno prelaženje preko staničnih koloseka. Na mestu ukrštanja železničke pruge sa lokalnom drumskom saobraćajnicom branici su spušteni i učvršćeni. Pravac Fruškogorske ulice u smeru ka železničkoj pruzi je slepi put, te su vozačima i rukovaocima poljoprivrednih mašina na raspolaganju prelazi ka Laliću i Bačkom Gračacu kao i mreža nekategorisanih atarskih puteva.    

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Ukinut pružni prelaz na pruzi Novi Sad-Odžaci-Bogojevo

Izvor: Radio 021, 23.Jan.2020

Putni prelaz u Odžacima, na regionalnoj pruzi Novi Sad-Odžaci-Bogojevo, ukinut je prema rešenju Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj..."Obaveštavaju se učesnici u drumskom saobraćaju i korisnici poljoprivrednih parcela desno od prelaza (gledajući iz pravca Novog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.