Uhvaćen sa nelegalnim oružjem

Izvor: Bor030.net, 29.Sep.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen sa nelegalnim oružjem

Policija  je kod muškarca, starog 51 godinu, iz okoline Sokobanje pronašla oružje za koje nije imao dozvolu i najavila da će protiv njega podneti krivičnu prijavu.

Pedesetjednogodišnjaku iz okoline Sokobanje pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u ovom mestu pronašli su, prilikom pretresa kuće, pištolj sa dva okvira, lovačku pušku i oko 90 komada municije.

Policija će protiv njega, navodi se u saopštenju Službe za informisanje Policijske uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << u Zaječaru, podneti, po nalogu nadležnog tužilaštva, krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.