Uhapšen manijak koji je silovao starice

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Feb.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen manijak koji je silovao starice

Pančevačka policija uhapsila je četrdesetšestogodišnjeg Miodraga Đorđevića iz Bavaništa zbog toga što je brutalno pretukao i potom silovao osamdesetjednogodišnju staricu koja živi sama u tom mestu.

On je to učinio prošlog leta, a potom je nestao. Policija je objavila poternicu i uhvatila ga posle višemesečne opsežne istrage tokom koje je sarađivala s kolegama iz drugih gradova. Ovaj manijak se nije zadovoljavao samo silovanjima, već se iživljavao nad svojim bespomoćnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << žrtvama, a uhapšen je nakon što je analiza DNK tragova koje je ostavio na licu mesta pokazala da je reč o njemu.

Đorđeviću je to treće silovanje starice u intervalu od dvadeset tri godine, s obzirom na to da je za slična krivična dela osuđivan 1991. i 2003. godine. Na prvom suđenju kažnjen je samo s dve godine zatvora jer mu je kao olakšavajuća okolnost uzeto to što je imao samo 21 godinu. Drugi put su sudije bile manje tolerantne prema njemu, pa je kažnjen s devet godina zatvora. Nakon što je ovih dana priveden na saslušanje kod sudije, branio se ćutanjem.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.