Uhapšen lopov, pretio prodavačici špricem

Izvor: Pančevac-online.com, 17.Mar.2017, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen lopov, pretio prodavačici špricem

Pripadnici pančevačke policije uhapsili su tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je izvršio razbojništvo.

Sumnja se da je on juče oko 13 sati ušao u jednu prodavnicu, zapretio prodavačici da će je ubosti iglom na vrhu šprica za koji je rekao da je napunjen zaraznom tečnošću i tražio novac. Nakon toga je pobegao, ali policija ga je ubrzo uhapsila. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN RAZBOJNIK U PANČEVU: Pretio zaraženim špricom

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2017

Pančevačka policija uhapsila je muškarca (39) zbog sumnje da je počinio razbojništvo PANČEVAČKA policija uhapsila je muškarca (39) zbog sumnje da je počinio razbojništvo. Sumnja se da je uhapšeni Pančevac, juče oko 13 časova, ušao u trgovinsku radnju i, uz pretnju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.