Izvor: Pančevac-online.com, 09.Dec.2022, 15:43

UŽASNI PRIZOR U ČAČKU: Pronađeno ugljenisano telo starijeg muškarca!

U čačanskom naselju Trušani, pronađeno je beživotno telo muškarca M.M, za kog se pretpostaljava da je život izgubio prilikom samozapaljivanja. Po izlasku na teren, ekipa Hitne pomoći zatekla je jeziv prizor, potpuno ugljenisano telo starije osobe, i u tom trenutnu mogla da konstatuje samo smrt, potvrdio je za RINU, izvor u Hitnoj pomoći. Na lice […] The post UŽASNI PRIZOR U ČAČKU: Pronađeno ugljenisano telo starijeg muškarca! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR SCENA U ČAČKU! Hitna pomoć zatekla JEZIV PRIZOR, odmah su konstatovali smrt - tvrde da je o ovome reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022

U čačanskom naselju Trušani, pronađeno je telo muškarca M.M, za kog se pretpostaljava da je život izgubio prilikom samozapaljivanja...- Po izlasku na teren, ekipa Hitne pomoći zatekla je jeziv prizor, potpuno ugljenisano telo starije osobe, i u tom trenutnu mogla da konstatuje samo smrt - potvrdio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.