U potragu za Markom krenulo svega nekoliko ljudi

Izvor: Aleksinac.net, 09.Mar.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U potragu za Markom krenulo svega nekoliko ljudi

Danas se nastavlja potraga za dečakom Markom Ristićem koji je nestao pre sedam dana. Građani iz okoline Aleksinca nisu se odazvali apelu oca da se uključe u potragu, jutros se pojavilo samo sedmoro ljudi.

Otac dečaka Marka Ristića, koji je nestao pre sedam dana, apelovao je na stanovnike Aleksinca i obližnjih sela da se danas priključe detaljnoj pretrazi terena. - Razočaran se što se građani nisu odazvali pozivu da pomognu, jutros se pojavilo svega nekoliko ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << - kaže za S media portal otac nestalog dečaka Slađan Ristić.

Slađan Ristić pozvao je stanovnike Aleksinca i okolnih sela da se okupe u što većem broju kod aleksinačke hale i na Bradaračkom putu, kako bi krenuli u temeljnu potragu. On je takođe pozvao i lovačka i šumarska udruženja i sve organizacije da se priključe potrazi.- Veoma sam razočaran što se niko od građana nije uključio u potragu za Markom. Na dogovorenom mestu pojavilo se svega sedmoro ljudi- kaže Slađan Ristić.

Svi koji eventualno primete dečaka ili imaju bilo kakve informacije koje mogu pomoći u njegovom pronalaženju, neka se jave na telefon 065/ 52-87-335 ili prvoj stanici policije.

Da podsetimo, Marko Ristić (11) nestao je u subotu, 3. marta oko 14 sati i od tada mu se gubi svaki trag. Poslednji put viđen je na Aleksinačkom Rudniku.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.