U četvrtak isplata decembarske novčane naknade nezaposlenima

Izvor: Bor030.net, 19.Jan.2022, 22:47

U četvrtak isplata decembarske novčane naknade nezaposlenima

Nacionalna služba za zapošljavanje saopštila je da će u četvrtak, 20. januara isplatiti decembarsku novčanu naknadu nezaposlenima. Isplata će korisnicima biti izvršena na uobičajan način preko Poštanske štedionice. U petak, 21. januara biće isplaćena privremena novčana naknada za decembar osobama koje žive na i izvan teritorije Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija. The post U četvrtak isplata decembarske novčane naknade nezaposlenima appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Danas i sutra isplata novčane naknade za nezaposlene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2022, 05:29

Nacionalna služba za zapošljavanje će danas i sutra isplatiti novčane naknade za decembar...Redovna novčana naknada za nezaposlena lica biće isplaćena 20. januara, dok će privremena novčana naknada za građane koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije biti isplaćena 21. januara...Redovne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.