U Vranju 17 kovid pacijenata, šestoro pozitivnih

Izvor: OkRadio.rs, 23.Sep.2020, 18:45

U Vranju 17 kovid pacijenata, šestoro pozitivnih

Tokom jučerašnjeg dana, u kovid ambulanti ATD obavljeno je 77 pregleda, a od tog broja 39 prvih. Uzorkovana je krv kod 48 pacijenata i sačinjeno 40 RTG snimaka pluća. Takođe, urađeno je 13 PCR i 37 brzih testova.    U kovid bolnici ZC u Vranju smešteno je 17 pacijenata, od kojih šest pozitivnih na koronavirus.    Ukupan broj slobodnih mesta je 163.   Otpuštena su dva pacijenta, a zabeležen je i isti broj prijema.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kovid ambulanta: Više PRVIH PREGLEDA, sedam bronhopneumonija

Izvor: OkRadio.rs, 24.Sep.2020, 09:54

U kovid ambulanti ATD juče je obavljeno 85 pregleda, od čega je broj prvih pregleda - 48. Uzorkovana je krv kod 44 pacijenta i sačinjeno 38 RTG pluća.    Takođe, urađeno je 13 PCR i 49 brzih testova.    Dijagnostifikovano je sedam bronhopneumonija.    U kovid bolnici ZC u Vranju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.