U Boru poginuo kineski radnik

Izvor: Bor030.net, 21.Nov.2020, 22:40

U Boru poginuo kineski radnik

Y. B. H. (44) radnik kineske kompanije angažovane u rudniku “Ziđina” u Boru poginuo je danas kada se na njega srušila metalna kontrukcija za izvoženje zemlje. Nesreća se, prema pisanju medija, dogodila oko 17 časova. Nastradili radnik je dovežen u borsku Opštu bolnicu pola sata kasnije sa teškom povredom grudnog koša i bez znakova života, […] The post U Boru poginuo kineski radnik appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Poginuo kineski radnik kompanije Zidjin u Boru, drugi za sedam meseci

Izvor: Beta, 21.Nov.2020

Radnik podizvodjačke kineske firme koja radi u rudniku kompanije "Zidjin" Y.B.H. (44), poginuo je danas oko 17 sati u rudarskom oknu kada je na njega pala konstrukcija za vadjene zemljišta, potvrdjeno je za agenciju Beta.Direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović rekao je da je radnik dovežen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.