Tokom vikenda na jugu zemlje i dalje toplo

Izvor: OkRadio.rs, 20.Jul.2023, 09:47

Tokom vikenda na jugu zemlje i dalje toplo

U Srbiji promenljivo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz malo nižu temperaturu Najniža temperatura od 17 do 22, a najviša od 29 na severozapadu do 36 na jugu Srbije. Vetar slab i umeren, severozapadni, u zoni pljuskova jak, saopštio je RHMZ.   U severnoj i centralnoj Srbiji do subote uveče promenljivo i vrlo nestabilno - očekuju se i sunčani intervali, ali i jaki grmljavinski razvoji sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom.   Na jugu zemlje će biti sunčano i veoma toplo sa maksimalnim temperaturama od 35 do 38 stepeni.   U nedelju u svim krajevima pretežno sunčano uz malo nižu temperaturu, a u prvom delu...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Opasnost od oluje još nije prošla, ali i visokih temperatura: Novo upozorenje RHMZ

Izvor: Danas, 20.Jul.2023

U petak i subotu u južnim, a delom i u centralnim krajevima zemlje ponovo se očekuje temperatura između 35 i 38 stepeni Celzijusa, kratkotrajno osveženje očekuje se u nedelju, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.