TUŽILAŠTVO: SASLUŠANJE LEKARA u slučaju Sobina

Izvor: OkRadio.rs, 30.Apr.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽILAŠTVO: SASLUŠANJE LEKARA u slučaju Sobina

Lekar hitne pomoći u Vranju N.S. kome je određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivične prijave za nesavesno lečenje, trebalo bi da u ponedeljak bude saslušan u vezi ovog slučaja. Ovu informaciju je potvrdila Milica Petković, v.d. osnovnog javnog tužioca u Vranju. - Lekar bi danas trebalo da bude saslušan, tako da više informacija o ovom slučaju moći ćemo da saopštimo tek u toku dana - kaže Petkovićeva. Doktor N.S. tereti se za nesavesno lečenje, jer prema priči članova preminule Perse Stojanović (48) iz naselja Sobina, zbog pijanog stanja nije bio u stanju da joj pruži pomoć.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekaru Hitne pomoći određen pritvor do 30 dana

Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2018

VRANJE..Zbog opasnosti uticaja na svedoke, na predlog tužioca, lekaru Hitne pomoći u Vranju N.S. određen je pritvor do 30 dana, saopštila je Milica Petković, v.d. osnovnog javnog tužioca...Lekar je u ponedeljak saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju i zbog postojanja osnova sumnje da...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.