Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za kanalizaciju u Omolјici

Članovi Gradskog veća su na sednici održanoj u utorak, 7. jula, usvojili zaklјučak kojim zadužuju Direkciju za izgradnju i uređenje Pančeva da bude nosilac posla za rekonstrukciju fekalne kanalizacije u Omolјici. To je bila poslednja odluka posle koje se može pristupiti finalizaciji posla prema ugovoru s Pokrajinskim sekretarijatom za polјoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo potpisanom prošlog meseca.

Po slovu tog ugovora, za 1.200 metara kanalizacije u Omolјici – što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << koštati ukupno 15,2 miliona dinara – Pokrajina će bespovratno dati 80 odsto novca, to jest nepunih 13 miliona, a naš grad će platiti ostatak. Pošto projekat za ovu investiciju već postoji, posle sprovođenja postupka javne nabavke za izbor najpovolјnijeg izvođača, očekuje se da će radovi biti okončani za godinu dana, a njima će u tom selu biti obuhvaćeni delovi ulica Karađorđeve, Petra Drapšina i Branka Radičevića.

Kao informativni materijal Veću su dostavlјene i dve odluke Nadzornog odbora ATP-a kojima je uvedena autobuska linija Bavanište–Beograd, uz presedanje u Pančevu. Cena karte je 300 dinara, a povratne 550. Pojedinačna karta na relaciji od Pančeva do Bavaništa košta 200 dinara, a povratna 350. Zbog letnjeg perioda su odobreni popusti na ove cene, koji će važiti do kraja avgusta.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.