Sunčano i toplo: PREGLED VREMENSKE PROGNOZE ZA PREDSTOJEĆI VIKEND

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Apr.2024, 05:00

Sunčano i toplo: PREGLED VREMENSKE PROGNOZE ZA PREDSTOJEĆI VIKEND

Sa dolaskom proleća, mnogi se raduju toplijim danima koji dolaze. Za danas prognozira se prelazak na prijatno vreme širom zemlje, prema poslednjim informacijama iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije.
Ujutro će biti kratkotrajna magla na nekim mestima, ali će se tokom dana sunce najviše istaći, osvetljavajući većinu mesta. Na planinama može doći do umerene oblačnosti. Toplije vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom koja može dostići i do 29 stepeni Celzijusa. U glavnom gradu, Beogradu, takođe će biti sunčano sa temperaturom koja se može kretati do 26 stepeni.
U subotu, 13. aprila, očekuje se nastavak sunčanog i toplog vremena, sa slabom do umerenom razvoju dnevnih oblaka. Vetar će biti prisutan, ali...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.