Stoilković i Burić najbolji policajci u junu

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoilković i Burić najbolji policajci u junu

Na osnovu odluke komisije koju su formirali nadležni u Policijskoj upravi Pančevo, za najboljeg policajca u junu u našem gradu proglašen je Slavoljub Stoilković, a u Južnobanatskom okrugu Radoš Burić, operativac Odeljenja kriminalističke policije PU Pančevo i rukovodilac grupe za suzbijanje krivičnih dela razbojništva, iznude i ucene. Na svečanosti održanoj 10. jula u Gradskoj upravi priznanja su im uručili zamenik gradonačelnika Saša Levnajić i načelnik Južnobanatskog okruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Zoran Tasić.

Stoilković je nagrađen zbog toga što je zajedno s kolegama doprineo rasvetljavanju teških krađa, kao i zato što je na licu mesta uhapsio lopove tokom krađe automobila i kradljivca koji je pokrao jedan frizerski salon u centru grada.

Priznanje za zalaganje u radu njegovom kolegi Buriću pripalo je zbog zalaganja, stručnosti i profesionalnosti koje je pokazao u obavljanju policijskih poslova.

– Za mene lično i moje kolege s kojima radim nagrada koju sam dobio znači mnogo. To nam je satisfakcija i stimulans za dalji rad i biće nam motiv da radimo još upornije – izjavio je Burić.

Slavoljub Stoilković je rekao da je ponosan na nagradu koju je dobio i dodao da će nastojati da svojim radom opravda poverenje onih koji su mu je dodelili.

– To priznanje mi mnogo znači zato što sam video da se ceni i poštuje ako se neko ističe na radnom mestu i postiže dobre rezultate. Ne samo da ću se zbog toga truditi da i dalje nastavim tako nego i da nagrade obuhvate i moje kolege – naglasio je Stoilković.

Načelnik Južnobanatskog okruga Zoran Tasić, po čijoj je ideji pokrenuto nagrađivanje najboljih policajaca, u ime Južnobanatskog okruga uručio je Radošu Buriću diplomu i tablet računar.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.