Sporost sudija odgovara divljim prevoznicima

Izvor: Pančevac-online.com, 30.Mar.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporost sudija odgovara divljim prevoznicima

Borbu protiv divljeg prevoza u velikoj meri otežava sporost prekršajnih sudija. Od 299 prekršajnih naloga, koliko su saobraćajni i komunalni inspektori podneli Prekršajnom sudu u prošloj godini zbog nelegalnog prevoza, rešen je samo jedan, a od 124 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka sudije su reagovale samo 31 put.

Ovi zapanjujući podaci čuli su se na sastanku Komiteta za saobraćaj održanom 27. marta. Pored nadležnih u policiji, gradskim inspekcijskim službama i ATP-u, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << tom skupu je prisustvovao i Aleksandar Simić, pomoćnik ministra za inspekcijski nadzor u kabinetu ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović. Iz Prekršajnog suda nije bilo nikog, iako su nadležni u toj instituciji na vreme bili pozvani.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.