Specijalna brigada poziva na druženje

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Sep.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna brigada poziva na druženje

Specijalna brigada, jedna od elitnih formacija naše vojske, obeležiće idućeg četvrtka, 29. septembra, svoj dan u kasarni „Rastko Nemanjić” u Pančevu. Svečanost će početi u 11 sati, a kasarna će tog dana biti otvorena za sve Pančevce koji su zainteresovani da vide opremu i naoružanje pripadnika vojnih specijalaca i da prisustvuju demonstracijama njihove veštine.

Podsećamo, komanda Specijalne brigade je u Pančevu, a ta vojna jedinica sastavljena je od Protivterorističkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << bataljona, čija baza je takođe u našem gradu, i Padobranskog bataljona, koji je stacioniran u Nišu.

Specijalna brigada ima u svom sastavu i ronioce i oklopna vozila, a nedavno je dobila i motorne čamce za izvođenje borbenih dejstava na vodi.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.