Smeniti direktorku „Vodovoda” i gradonačelnika

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Jun.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smeniti direktorku „Vodovoda” i gradonačelnika

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva momentalnu smenu Milice Radovanović, direktorke „Vodovoda”, i ostavku gradonačelnika Pavla Radanova zbog višenedeljnog prikrivanja informacija o katastrofalnom kvalitetu pijaće vode.

Na današnjoj konferenciji za novinare odbornik Vladan Keljević je izjavio:

– Gotovo puna dva meseca od kada smo prvi put bili obavešteni da voda u našem gradu nije za piće, odnosno još od 15. aprila, radi se na tome da se ova stvar zataška. >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Ako to što Pančevci danas, na 30 stepeni, nemaju pijaću vodu nije dovoljan razlog za smenu Milice Radovanović, direktorke „Vodovoda”, i ostavku gradonačelnika Pavla Radanova, šta onda jeste?

Keljević je podsetio da voda u Pančevu nije ni za piće ni za kuvanje zbog povećane koncentracije trihalometana i najavio da će LSV pokrenuti inicijativu za sazivanje vanredne sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o smeni.

S. Prvulj

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

LSV: Radanov preti odbornicima umesto da podnese ostavku

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2015, 14:34

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje, kako navodi, neodgovorno ponašanje gradonačelnika Pančeva Pavla Radanova koji, umesto da odmah podnese ostavku zbog katastrofalnog stanja u pančevačkom vodovodu, vređa građane tog mesta i javno preti odbornicima LSV krivičnim prijavama...Dodatna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.