Skupština u ponedeljak o porezu

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Nov.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština u ponedeljak o porezu

Predsednik Skupštine Pančeva Tigran Kiš zakazao je sednicu tog organa vlasti za ponedeljak, 30. novembar. Dnevni red zasedanja činiće 16 predloga različitih odluka, ali je moguće da će do početka sednice taj broj biti veći.

Iz materijala za sednicu po važnosti se izdvajaju  predlozi plana detaljne regulacije za severnu industrijsku zonu, kriterijumi za utvrđivanje visine poreza na imovinu za narednu godinu i Akcioni plan za razvoj javnog informisanja do 2017. godine.

Odbornici će se izjasniti i o predlogu da Jelena Eror, sadašnji vršilac dužnosti direktora Apoteke Pančevo, bude izabrana na tu dužnost u punom mandatu.

D. V.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

NIKODIJEVIĆ: Vlasnici starijih kuća i stanova imaće poreske olakšice

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 11:04

BEOGRAD - Odbornici Skupštine grada raspravljaće u ponedeljak, 30. novembra o izmenama odluke vezane za visinu stope poreza na imovinu, prema kojoj bi olakšice trebalo da osete svi Beograđani koji u vlasništvu imaju starije stanove ili kuće, najavio je danas predsednik gradskog parlamenta Nikola...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.