Izvor: 025info.rs, 20.Nov.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednica SO Odžaci u sredu, 27. novembra

Sednica Skupštine opštine Odžaci održaće se u sredu, 27. novembra u 12 časova. Na dnevnom redu, kao prva tačka, naćiće se Predlog Poslovnika o radu Skupštine opštine. Odbornici će razmatrati i Predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine, Predlog Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji opštine i Predlog Odluke o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta na teritoriji Opštine Odžaci u svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu za 2020. godinu. Pred odbornicima će se naći i Predlog Kodeksa ponašanja službenika i nameštenika Opštinske uprave, Predlog Rešenja o obrazovanju Komisije za planove, Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora OŠ Vuk Karadžić Deronje i Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Upravnog odbora Turističke organizacije Opštine Odžaci.     

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Održana 30. sednica Skupštine opštine Kovačica

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Nov.2019

Četvrt sata trajala je 30. sednica Skupštine opštine Kovačica. Sednici je prisustvovalo 25 od 39 odbornika. Sve tačke dnevnog reda usvojene su sa 24 glasa za, bez uzdržanog i bez glasa protiv. Na dnevnom redu bilo je 20. tačaka...Usvojeni su Program poslovanja JP „Naš stan“ Kovačica za 2019....

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.