Saša Vidić: Ćazimica se nije udostojila poziva!

Izvor: S media, 28.Okt.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Vidić: Ćazimica se nije udostojila poziva!

Nakon glumaca, pevača i sportista, došlo je vreme da se i kreatori oprobaju u ulozi ugostitelja. Saša Vidić je otvorio kafić i pozvao svoje poznate i manje poznate prijatelje da zajedno preseku "crvenu traku" i "overe" njegov novi biznis. U emisiji "Ekskluziv" rekao je par reči o tome, ali ono što je bilo najinteresantnije je da je prozvao i svoju prijateljicu Natašu Bekvalac koja se nije pojavila na partiju.

Kreator Saša Vidić se "bacio" na ugostiteljstvo. U društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svojih prijatelj napravio je parti u tu čast.

Kako kaže nije se bazirao na estradi, niti je vodio računa da samo poznate face budu na otvaranju njegovog kafića jer njemu omiljena osoba nije u mogućnosti da dođe i pruži mu podršku.

- Meni najdraža osoba Ceca, nije mogla da dođe, ali je zato tu njen sin Veljko, rekao je Vidić u emisiji "Ekskluziv".

Dragana Mirković: Ne znam ko je Saša Vidić (VIDEO)

Saša Vidić: Karleušu slušaju samo narkomani!

Ko se “bije” na estradi? (VIDEO+FOTO)

Meću poznatima partiju su prisustvovali Aca Lukas sa suprugom Sonjom, zatim sveže razveden Daniel Đokić, Sanja Đorđević, Viki Miljković koja je imala problem da uparkira svog džipa i mnogi drugi.

Ali, postoje i oni koji su dobili poziva ali se nisu pojavili što je Vidića evidentno pogodilo pa je rešio da se našali na račun istih. Reč je o Nataši Bekvalac, ili "Ćazimici" kako ju je vickasti kreator od milošti nazvao.

- Nije došla Ćazimica, verovatno zato što nisam otvorio semenkaru, rekao je Vidić i dobacio kako je svestan da će ga novinari zbog te izjave razapeti.

E pa Sale, bio si u pravu!

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saša Vidić: Ćazimica nije došla, zato što nisam otvorio semenkaru

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2011

Po ugledu na mnoge poznate ličnosti, modni kreator Saša Vidić je otvorio je pre nekoliko dana svoj kafić.

Nastavak na Svet plus...

Saša Vidić gricka semeke

Izvor: NaDlanu.com, 28.Okt.2011

Modni kreator i predani pratilac estrade Saša Vidić, rešio da se ogleda kao kafedžija. ..Nema sumnje da će gosti njegovog kafića biti poznate face, koje su se i pojavile i na otvaranju. Vidić ne krije da mu je od svih ličnosti sa estrade najdraža Ceca.- Meni najdraža osoba Ceca, nije mogla...

Nastavak na NaDlanu.com...

SAŠA VIDIĆ: NATA JE ĆAZIMICA!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2011, 08:34

Semenke, kikiriki.. Saša Vidić objavio je rat Nataši Bekvalac. Modni kreator je pre dva dana otvorio kafić „Dajmond rum“ i ugostio brojne zvanice, a pevačica, koja je trebalo da bude zvezda večeri, na njegovu žalost, nije se pojavila. To ga je, izgleda, veoma pogodilo, a svoje nezadovoljstvo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.