Sa osam medalja se vraćaju iz Skoplja

Izvor: Aleksinac.net, 12.Nov.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa osam medalja se vraćaju iz Skoplja

U nedelju, 09. novembra 2019. godine u Skoplju održan je međunarodni džiu džicu turnir "Skoplje Open 2019" i 2. kolo međunarodne regionalne Jadranske džiu džicu lige.

Na turniru je nastupilo preko 300 takmičara iz 26 kluba i 7 država sa Balkana: Slovenije, Crne Gore, Srbije, BiH, Bugarske, Turske i Makedonije. Takmičari kluba "N&F" su osvojili ukupno 8 medalja: 2 zlatne, 3 srebrne i 3 bronzane.

Zlatne medalje su osvojili:

Srebrne medalje osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << su:

Bronzane medalje osvojili su:

Na turniru takmičare je predvodio trener Dragan Trajković, dok je ulogu sudije obavljao naš mladi nacionalni sudija Filip Trajković.

U 2. kolu međunarodne regionalne Jadranske džiu džicu lige, ekipa našeg kluba imala je tri meča:  

Nakon ostvarene dve pobede naša ekipa se kao četvoroplasirana plasirala u final-four Jadranske lige koji će se održati u Mariboru u Sloveniji, gde će se u razigravanju sastati sa prvoplasrianom ekipom SLAVIJA iz Istočnog Sarajeva, dok će se u drugom susretu sastati ekipe: FENIKS iz Podgorice-CG i AKD iz Maribora-SLO.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

U Skoplju Aleksinčanima 8 medalja i završni turnir Jadranske lige

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2019

Međunarodni turnir i 2. kolo Jadranske lige odigrali su se u Skoplju, a aleksinački džiju-džicu klub N i F ima razloga da se kući vrati zadovoljan. Borci iz Aleksinca pojedinačno su osvojili 8 medalja, od čega 2 zlatne, dok su ekipno zabeležili dve pobede i jedan poraz, što je bilo dovoljno...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.