Izvor: Pančevac-online.com, 17.Maj.2023, 19:45

SVEČANO DOČEKAN VODENIM TOPOVIMA: Avion „Er Srbije“ sleteo u Čikago

Avion „Er Srbije“, koji je jutros poleteo iz Beograda, stigao je u Čikago. Na aerodromu je svečano dočekan uz vodene topove. Prvi avion na na liniji Beograd–Čikago jutros su svečano ispratili predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil. Oni su, svečanim presecanjem vrpce na aerodromu „Nikola Tesla“, zvanično otvorili prvi let nacionalne […] The post SVEČANO DOČEKAN VODENIM TOPOVIMA: Avion „Er Srbije“ sleteo u Čikago appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VODENI TOPOVI NA DOČEKU Avion "Er Srbije" sleteo u Čikago (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2023

Avion nacionalne kompanije Er Srbije koji je jutros rano poleteo iz Beograda, sleteo je u Čikago, na Međunarodni aerodrom "O'Her", gde je dočekan vodenim topovima. Avion koji nosi naziv "Nikola Tesla" sleteo je na Terminal 5, koji je zvanično otvoren u januaru ove godine. U čast prvog leta, na samom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.