Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 11:33

S CILJEM POBOLJŠANJA KVALITETA VAZDUHA: Grad pomaže priključenje na gasnu mrežu

Programom budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2023. godinu planirana su podsticajna sredstva za korišćenje gasa kao energenta, u iznosu od 5.500.000 dinara, s ciljem poboljšanja kvaliteta ambijentalnog vazduha u našem gradu. U ovoj godini ta sredstva će se koristiti kao pomoć za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu, odnosno za sufinansiranje […] The post S CILJEM POBOLJŠANJA KVALITETA VAZDUHA: Grad pomaže priključenje na gasnu mrežu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Grad Pančevo refundira deo sredstava utrošenih za priključenje građana na gasnu mrežu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 15.Maj.2023

PANČEVO – U toku je Javni poziv Grada Pančeva za refundiranje dela sredstava utrošenih za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu. U cilju poboljšanja kvaliteta ambijentalnog vazduha u gradu Pančevu, Programom budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Pančeva za 2023....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.