Izvor: 025info.rs, 22.Nov.2020, 22:36

Rekonstrukcija trotoara na teritoriji Grada Sombora

Rekonstrukcija dotrajalih trotoara vrši se u više naseljenih mesta na teritoriji Grada Sombora, te je danas gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, obišao radove u Gakovu i Rastini. „U protekla dva meseca se intenzivno radilo u Bačkom Monoštoru, Kljajićevu, Telečkoj, Bezdanu, kao i u naseljenim mestima Čonoplja, Svetozar Miletić, kao i u samom gradu Somboru“, istakao je gradonačelnik. Ove godine, grad je izdvojio preko 30 miliona dinara za rekonstrukciju staza. „Do kraja godine očekuju se radovi u samom centru grada i svakako da ćemo i u 2021. u svakom naseljenom mestu, kao i u Gradu Somboru, raditi na rekonstrukciji, kako dotrajalih trotoara, tako i na rekonstrukciji opštinskih puteva“, dodao je Ratković. Radove na rekonstrukciji trotoara i opštinskih puteva izvodi Javno komunalno preduzeće „Prostor“.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Posađeno Drvo generacije 2020/2021. – Razvoj ekološke svesti kod najmlađih sugrađana

Izvor: 025info.rs, 23.Nov.2020, 14:31

Grad Sombor u saradnji sa Kulturnim centrom „Laza Kostić“ Sombor i JKP „Zelenilo“ Sombor i ove godine poklanja đacima prvacima „Drvo generacije“ u okviru istoimene manifestacije koja je pokrenuta na inicijativu Kulturnog centra. Svi učenici prvog razreda osnovnih škola u Somboru i naseljenim...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.