Izvor: 025info.rs, 01.Sep.2020, 13:01

Radnički se nada iznenađenju

Nakon dva uzastopna poraza u sredu od 16.30 časova fudbaleri somborskog Radničkog gostuju u Srbobranu. Domaćin Radničkog je u prošlom kolu ostvario ubedljivu pobedu od 5:0 protiv Obilića iz Novih Kneževaca i najavio prodor ka gornjem delu tabele Vojvođanske lige Sever. Srbobran igra dobro na svom terenu i uglavnom osvaja bodove, pa je u sutrašnjem susretu 4. kola favorit protiv Somborca koji su slavili u premijernoj utakmici, a nakon toga prikazali promenjivu igru. U taboru Radničkog vlada doza optimizma. Igrači se nadaju da bi mogli da iznenade domaćina i ostvare pozitivan rezultat koji bi im dao određenu sigurnost pred naredne susrete od kojih se očekuje da ekipa krene ka sredini tabele.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Crvenčani se uzdaju u prednost domaćeg terena

Izvor: 025info.rs, 01.Sep.2020

Sutrašnja utakmica 4. kola Vojvođanske lige Sever za domaću Crvenku i goste iz Tavankuta je prilika da pokažu svoje vrednosti. Crvenčani se uzdaju u prednost domaćeg terena, a ujedno se nadaju i da su igrači preboleli subotnji poraz od 3:0 na gostovanju u Čelarevu od ČSK Pivara i...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.