Radnici Gumoplastike traže da razgovaraju sa Vučićem

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici Gumoplastike traže da razgovaraju sa Vučićem

Vranje - Radnici Gumoplastike čekaju ispred pogona u selu Klenike kod Bujanovca da im se obrati predsednik Vučić na putu za Trgovište. Kako prenosi portal bujanovacke.co.rs očekuju da im se obrati predsednik države i založi se za rešavanje agonije u kojoj su, kako kaže Slavoljub Ristić, poverenik sindikata Nezavisnost, jako dugo. Radnici Gumoplastike su u štrajku više od godinu dana, a određeno vreme su štrajkovali i glađu. Predsednik Vučić danas popodne dolazi u Trgovište i u Bujanovac u okviru kampanje “Budućnost Srbije” koja je krenula iz Pčinjskog okruga.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Radnici “Gumoplastike” pokušali Vučiću da blokiraju put, sprečila ih policija

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2019

Pošto bi do Trgovišta predsednik Srbije Aleksandar Vučić morao da prođe i kroz selo Klenike kraj Bujanovca u kojem se nalazi pogon "Gumoplastike", radnici ovog preduzeća pokušali su da blokiraju put kako bi Vučića naveli da im se obrati i čuje za njhove probleme, ali ih je policija u tome sprečila....

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.