Izvor: Radio Dunav, 22.Feb.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETNI VIKEND U PRIGREVICI, STARTUJU SENIORI I DEVOJČICE

Vikend pred nama biće svojevrsan praznik rukometa u Prigrevici. Najpre će u subotu sa početkom od 19 sati u hali u Prigrevici seniori dočekati ekipu Metalac iz Futoga u okviru 14. kola Druge lige grupa Sever, a dan kasnije u nedelju devojčice će odgrati turnir u konkureciji Ž16 takođe pred prigrevačkom publikom.
Seniorska ekipa je prethodnu polusezonu završila na 10. mestu sa četiri pobede, tri remija i šest poraza, dok su gosti iz Futoga za jednu poziciju bolje plasirani i osvojili su jedan bod više. Izabranici Milke Nikšić bi u nastavku sezone bez većih problema trebalo da sačuvaju status drugoligaša što je bio cilj od samog starta ove takmičarske godine.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

KK DUNAV – KK SVETI ĐORĐE U SUBOTU OD 18 SATI U APATINU

Izvor: Radio Dunav, 22.Feb.2018

Košarkaški klub Dunav u subotu na svom terenu dočekuje tim “Sveti Đorđe” iz Žitišta, a susret je zakazan za 18 sati u sportskoj hali u Apatinu.. Apatici će pokušati da se iskupe za poraz od prošle nedelje, ali će im u tome najveća prepreka biti izostanak nekolicine igrača zbog povreda...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.