Pronađeni droga i oružje kod dvadesettrogodišnjeg Pančevca

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni droga i oružje kod dvadesettrogodišnjeg Pančevca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu juče su prilikom pretresa jedne kuće pronašli 20 paketića s materijom za koju se sumnja da je opojna droga kokain, tri pištolja i jedan automatski pištolj.

Zaplenjeno oružje i droga

Policija će protiv muškarca iz Pančeva starog 23 godine podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela: neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

D. K.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

U kući u Pančevu našli kokain i oružje

Izvor: Mondo, 02.Dec.2015

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu našli su prilikom pretresa jedne kuće 20 paketića u kojima je bila materija za koju se sumnja da je kokain, tri pištolja i jedan automatski pištolj...Policija pronašla drogu i oružje kod mladića (23) iz #Pančevohttps://t.co/KPgCIAJIyVpic.twitter.com/ZJFVVKJuFv..—...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.