Izvor: 025info.rs, 14.Nov.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija romana Persson u gradskoj biblioteci u Somboru

Promocija romana Nikole Lekića pod nazivom Persson zakazana je za sredu, 13. novembar. Promocija će se održati u 18 časova, u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke Karlo Bijelicki u Somboru. Suptilno pripovedajući o borbi za fizičku slobodu i slobodu duha, stvarajući filmsku atmosferu Polanskog i Hičkoka, Persson izrasta u uzbudljivu savremenu priču o samoći, unutrašnjim lomovima i ljubavi. O knjizi će, osim autora, govoriti književnik Branko Ćurčić. Domaćin večeri biće Nataša Turkić, direktorka Gradske biblioteke Karlo Bijelicki.         

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Književno veče Ljiljane Šarac u Somboru

Izvor: 025info.rs, 14.Nov.2019

Književno veče sa Ljiljanom Šarac zakazano je za ponedeljak, 18. novembar, u 18 časova na Dečjem odeljenju Gradske biblioteke Karlo Bijelicki u Somboru. Ljiljana Šarac rođena je u Smederevu 1971. godine, gde je završila gimnaziju, a u Beogradu Filološki fakultet, smer Srpska književnost i...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.