Izvor: Kragujevac.rs, 28.Mar.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen rok za poravnanje sa PU Nada Naumović

Zbog velikog interesovanja, Gradska uprava za vanprivredu obaveštava roditelje da će produžiti rok za potpisivanje ugovora o poravnanju sa Predškolskom ustanovom “Nada Naumović“ do kraja ove nedelje, a ukoliko to bude potrebno i u dane vikenda 2. i 3. aprila.

Pravo na povraćaj novca imaju roditelji koji su u periodu od 1. marta 2013. do 1. septembra 2014. godine boravak dece u obdaništu plaćali više od zakonom propisane cene.Iznos od skoro 100 miliona, već je opredeljen i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << u roku od dan-dva nakon potpisivanja sporazuma biće prebačen na tekuće račune roditelja.

Pravo na nadoknadu štete ima oko 4000 korisnika usluga Predškolske ustanove “Nada Naumović“. Kako bi se izbegle gužve i čekanje, zahtevi se primaju u fiskulturnoj sali vrtića “Bambi“. Sporazum za nadoknadu štete mogu da potpišu i roditelji koji su pre Odluke Kasacionog suda, podneli tužbu za nezakonitio naplaćivanje usluga vrtića. U Gradskoj upravi za vanprivredu kažu, da će se u tim slučajevima, sudski spor prekinuti, a novac biti uplaćen na pojedinačne račune, istovremeno kad i roditeljima koji nisu tužili Ustanovu.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.