Prekinut fantastičan niz - Terekveš stao u Čonoplji

Izvor: 025info.rs, 26.Okt.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut fantastičan niz - Terekveš stao u Čonoplji

Nakon 12 utakmica na kojima nisu osetili gorčinu poraza, fudbaleri svilojevačkog Terekveša izgubili su u derbi meču Područne lige Sombor od ekipe Sloge iz Čonoplje rezultatom 1:0 (0:0).

Velika borba viđena je tokom svih 90 minuta igre. Svilojevčani su skoro celo drugo poluvreme igrali sa igračem manje posle isključenja Nemanje Marina, ali su i pored te činjenice bilo ravnopravan rival sa domaćim sastavom.

U pojedinim momentima ni >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << fortuna nije bila na strani izabranika trenera Ilije Orlovića, a to se najbolje videlo u poslednjim trenucima meča. Sloga je postigla pogodak u 94. minutu pa su tako bodovi ostali u Čonoplji. I pored poraza Terekveš je ostao u samom vrhu tabele.

Za svilojevački tim nastupili su: Božić, Kaurin, Ljubojević, Runjaić, Pilipović, D. Rakić, Jakovljević, Marin, Jelisavac, Lemaić i V. Rakić.

U narednom 13. kolu lige PFS Sombor, Terekveš na svom terenu dočekuje ekipu Stanišića. Susret dveju ekipa na programu je u nedelju 2. novembra sa početkom u 14 sati.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.