Povodom Dana državnosti Srbije: ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA ZIĐIN KOPERA

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Feb.2024, 13:58

Povodom Dana državnosti Srbije: ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA ZIĐIN KOPERA

Generalni direktor Srbija Ziđin Kopera Ću Guodžu uputio je čestitku Boranima i čelnicima grada povodom Dana državnosti Republike Srbije.
Čestitku prenosimo u celosti:
Uvaženi sugrađani, dragi prijatelji,
Srbija je na današnji dan, pre 220 godina, krenula putem borbe za slobodu i izgradnje svoje moderne države, kakva je danas. Tim povodom želim da vama i svim građanima Bora, Borskog okruga i cele Srbije u svoje lično ime i u ime kompanije Serbia Zijin Copper (Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Ziđin Koper D.o.o.) čestitam nacionalni praznik, Dan državnosti – Sretenje.
Srbija je danas snažna i slobodna zemlja, a srpski narod danas ima jasnu perspektivu života u miru i stalnom napretku. Sledeći stope svojih predaka, ponosni na njihovu borbu, srpski narod nastavlja da čuva mir, slobodu i svoju nezavisnost za buduće naraštaje.
Izražavam uverenje da će čelično prijateljstvo između Republike Srbije i Narodne Republike Kine, koje su uspostavili predsednici naše dve države – Si Đinping i Aleksandar Vučić, ostati stameno i da će se u godinama koje dolaze dodatno razvijati, produbljivati i negovati. Snažna i prosperitetna Srbija je od velike važnosti za mir, stabilnost i napredak za sve njene građane, a samim time i za zaposlene u Srbija Ziđin Koper.
Srbija Ziđin Koper (nekadašnji RTB) je kompanija koja postoji više od 120 godina, to je borska kompanija. Rudnik, okolna sela i grad su oduvek bili pupčanom vrpcom vezani jedno za drugo i disali su, a i dan-danas dišu kao jedno. Oduvek su zajedno prevazilazili sve
izazove i siguran sam da će tako biti i ubuduće.
Zahvaljujući podršci Vlade Srbije, lokalne samouprave Bora i svih činilaca u gradu, Bor je u proteklih pet godina doživeo suštinske promene. Srpska i kineska strana uspele su da za to vreme zajedničkim snagama transformišu Bor u zeleni grad, grad bez dima, grad u kome se danas diše punim plućima.Nije bilo ni lako, ni jednostavno, ali smo u tome svi zajedno uspeli. Verujem da ćemo i ubuduće zajedno rešavati sve izazove i da ćemo svi biti ponosni na naš zajednički grad, grad Bor.
Uz iskreno uverenje da pred Borom stoji jasna vizija dinamičnog progresa i modernizacije lokalne samouprave, još jednom koristim priliku da vama i svim građanima Bora, Borskog okruga i cele Srbije čestitam nacionalni praznik – Dan državnosti.
Živela Srbija!
Članak Povodom Dana državnosti Srbije: ČESTITKA GENERALNOG DIREKTORA ZIĐIN KOPERA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.